DESPRE ECOCERT IN ROMANIA

Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul SR EN ISO/CEI 17065 :2013.

Infiintat in 1991, de catre ingineri agronomi constienti de necesitatea dezvoltarii unei agriculturi care sa respecte omul si mediul, Ecocert a devenit in Franta liderul certificarii in agricultura ecologica.
Fideli convingerilor noastre, am ales sa ne largim actiunea, orientand expertiza noastra catre controlul si certificarea produselor, sistemelor si serviciilor care au un impact pozitiv asupra mediului.
In fiecare etapa, controalele Ecocert aduc o garantie de trasabilitate si transparenta care raspunde asteptarilor consumatorilor si utilizatorilor.

La initiativa lui Michel Reynaud, Ecocert a infiintat in 2004 sucursala sa in Romania, care ofera servicii de inspectie si certificare in domeniul agriculturii ecologice.
ECOCERT SRL este aprobat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale avand codul RO-ECO-007, si detine acreditare RENAR NR. OR 010 din 16.01.2018.

frise-ecocert