Cine suntem?

Echipa Ecocert

O companie care sustine mediul

Istoricul nostru: agricultura ecologica

ab-terrain-ecocertCreat in 1991, Ecocert a contribuit la dezvoltarea agriculturii ecologice in anii 1990, prin participarea la elaborarea reglementarilor franceze si europene. ECOCERT intervine astazi pe langa Ministerul Agriculturii si pe langa Comisia Europeana pentru a sprijini dezvoltarea acestui mod de productie.

Asadar, de la crearea sa, Ecocert este specializat in certificarea produselor agricole ecologice.

In calitate de organism de certificare specializat in agricultura ecologica, misiunea istorica a Ecocert este de a verifica pe teren conformitatea cu reglementarile agriculturii ecologice a exploatatiilor agricole si a industriilor agroalimentare, inainte de a emite documentele de certificare.

Castigand increderea profesionistilor si a consumatorilor, Ecocert a devenit o referinta si certifica la nivel mondial aproape 55.000 de operatori in agricultura ecologica.

Expertiza noastra: mediul InconjurAtor

feuille-chene-developpement-durable-ecocertDe la crearea sa, Ecocert a fost o companie independenta, care a ramas fidela convingerilor sale.

In concordanta cu angajamentul sau fata de agricultura ecologica, Ecocert a optat sa foloseasca expertiza sa tehnica in sprijinirea mediului inconjurator, dezvoltand propriile sale standarde pentru certificarea produselor, sistemelor si serviciilor. Prin definirea de cerinte stricte care sa raspunda asteptarilor consumatorilor, Grupul Ecocert incurajeaza actorii economici sa adopte practici responsabile.

 

Echipa noastra: o convingere comuna

Inspectori, ofiteri de certificare, administratori, sefi de departamente si functionari administrativi – angajatii Ecocert, provin din medii foarte diferite, dar impartasesc aceeasi viziune. Mai presus de abilitatile tehnice, este dorinta lor comuna de a lucra in directia protejarii mediului, ceea ce ofera putere si legitimitate pentru Ecocert.

20-ans-Ecocert