GHIDURI

Document Cod Activitate Detalii
Ghid pentru Productie Vegetala FT01v02 PRODUCTIE VEGETALA
Ghid pentru Recoltare plate salbatice FT02 PRODUCATORI PRODUCTIE VEGETALA
Ghid pentru Productie animala-ierbivore FT03 PRODUCATORI PRODUCTIE ANIMALIERA
Ghid pentru Productie animala porcine FT04 PRODUCATORI PRODUCTIE ANIMALIERA
Ghid pentru Productie animala pasari FT05 PRODUCATORI PRODUCTIE ANIMALIERA
Ghid pentru Productie animala-apicultura FT06 PRODUCATORI APICULTURA
Ghid pentru Prelucrarea Hranei pentru animale FT07 PRODUCATORI PRELUCRARE HRANA ANIMALE
Ghid pentru Procesatori, distribuitori,importatori FT08 HRANA ANIMALA PROCESATORI, DISTRIBUITORI, COMERCIANTI, IMPORTATORI
Ghid pentru Subcontractori FT09 TOATE PROCESATORI, DISTRIBUITORI, COMERCIANTI, IMPORTATORI
Ghid pentru Importul in UE FT10 TOATE PROCESATORI, DISTRIBUITORI, COMERCIANTI, IMPORTATORI
Ghid pentru Produse alimentare si reguli procesare FT11 PROCESARE PROCESATORI, DISTRIBUITORI, COMERCIANTI, IMPORTATORI
Ghid pentru Vinificatie FT12 PROCESARE PROCESATORI VINURI
Ghid pentru Descrierea unitatii FT13v02ro TOATE
Procesul de certificare REG01
Politica Sistemului de Management al Calitatii PL01