Servicii de expertiza

Ecocert ofera servicii adaptate pentru profesionisti.

Training
Ecocert isi impartaseste cunostintele in domeniile sale de expertiza prin furnizarea de training profesional:

  • Regulamente;
  • Siguranta alimentara;
  • Trasabilitate;
  • Sisteme de management (mediu, calitate, siguranta).

 
Crearea standardelor
Expertiza noastra ne-a permis dezvoltarea unor standarde riguroase legate de protectia sociala si a mediului (produse cosmetice ecologice, detergenti ecologici, comert echitabil, spatii verzi ecologice, fertilizatori etc.).

Elaborate in colaborare cu profesionistii filierei in cauza si cu reprezentantii consumatorilor, acestea ofera recunoastere acelor actorilor economici care adopta practici mult mai responsabile.
 

Raspunsul la consultari publice sau private
Expertiza noastra si reteaua noastra internationala ne permite sa jucam un rol de partener cheie in cadrul raspunsurilor la consultarile lansate de organismele publice sau private. De mai multi ani, Ecocert a lucrat cu numerosi sponsori financiari din intreaga lume pentru a participa la dezvoltarea sociala si de mediu in tarile de sud.
 

Interventii pentru organismele guvernamentale
Frecvent abordat de organismele guvernamentale (ministere, centre de cercetare, ONG-uri), Ecocert furnizeaza expertiza sa tehnica in numeroase tari.

Ecocert intervine impreuna cu aceste institutii pentru implementarea politicilor de sustinere a filierei productiei ecologice, precum si cu privire la aspectele mai largi legate de o dezvoltare durabila. Reteaua internationala Ecocert permite utilizarea de echipe calificate pe astfel de teme si in contact cu realitatile de pe teren.
 

Contact:
Ecocert Romania
Tel.: 00 40 21 321 20 77
Fax.: 00 40 21 321 20 58
Email: office.romania@ecocert.com