Categorii de etichetare

Nivelul 1 – Nivelul de acces la etichetare

Primul nivel de etichetare include 50 de criterii de baza impartite in urmatoarele 3 domenii:
thumb_services
> SERVICIILE
Garantiile sunt necesare in ceea ce priveste competenta personalului, protocoale de tratament care impun un minimum de cosmetice naturale si ecologice, trasabilitatea tuturor tratamentelor oferite, confortul si evaluarea bunastarii globale ale clientilor.
 


prod2> PRODUSELE
Cosmeticele naturale si ecologice propuse pentru vanzare sau pentru tratamente sunt controlate (un minim de referinte, certificari, trasabilitate, comunicare privind produsele). Controalele se refera, de asemenea la gustarile oferite sau vandute, produse de curatat, textile, parfumuri pentru ambianta, consumabile utilizate (un minim de referinte, certificarea pentru ecologic sau natural si trasabilitate).
 

Interiors. lounge to the swimming pool and sauna.> LOCATIA
Institutia trebuie sa aiba implementat un management de mediu in ceea ce priveste gestionarea resurselor de apa si energie, reducerea si valorificarea deseurilor si a reziduurilor, gestionarea bazinelor si piscinelor, operatiuni de spalare, si mentenanta echipamentelor. Toate aceste criterii completeaza cerintele de reglementare care urmeaza sa fie indeplinite de catre institutii, inclusiv cerinte de mediu, sanatate, siguranta si dreptul muncii.

Niveul 2 – Nivelul de EXCELENTA

PLAQUE_A_EXCELLENCE
Pentru a obtine nivelul de EXCELENTA, institutia dumneavoastra trebuie sa indeplineasca:

Criteriile de la nivelul 1
+ 3 criterii suplimentare impuse (referitoare la locatie, produse si servicii)
+ 3 criterii specifice angajamentelor dumneavoastra fata de dezvoltarea durabila

«Premiul Juriului»

Va fi organizat un concurs de ECOCERT Greenlife pentru a alege SPA-ul natural si ecologic al anului care va avea implementata cea mai buna abordare de mediu si pentru a-i decerna «Premiul Juriului».