Furnizorii de materii prime naturale

Ecocert Greenlife va ofera o verificare documentara a conformitatii materiilor prime ale dumneavoastra conform referentialul Ecocert si COSMOS.

Astfel, dumneavoastra puteti aduce garantii de mediu pentru clientii dumneavoastra. Toate materiile prime de origine naturala, asa cum sunt definite in referentialul Ecocert sau COSMOS, pot fi inaintate spre verificare catre Ecocert Greenlife. Aceasta prevedere nu se aplica in cazul materiilor prime din agricultura ecologica.

Criterii de conformitate ale unei materii prime sunt definite in referentialul “Cosmétique écologique et biologique” al Ecocert sau referentialul COMOS (disponibil pe www.cosmos-standard.org).

Cerintele acestor standarde se concentreaza pe:

  • Originea reactivilor.
  • Tehnici de prelucrare utilizate.
  • Tipul de auxiliare, solventi si aditivi (conservanti) care intervin in procesul de fabricare sau adaugate in produsul finit

Produsele dumneavoastra primesc o atestare de verificare fata de referentialul Ecocert sau COSMOS garantand utilizarea de resurse agricole. Acestea sunt de asemenea, publicate in baza de date a Ecocert Greenlife (http://ap.ecocert.com/ecoproduits/), iar accesul este rezervat societatilor angajate in procesul de certificare a produselor cosmetice, mai mult de 1000 de companii in 2010.

Chestionar de Materii Prime on-line:
Pentru a va permite sa verificati conformitatea referintelor dumneavoastra fata de aceste criterii, am creat un nou Chestionar de Verificare a Materiilor Prime, care poate fi completat online utilizând linkul urmator: http://ap.ecocert.com/rmq/

In afara de o flexibilitate mai buna in ceea ce priveste modificarile pe care doriti sa le efectuati prin intermediul modului editare, acest mod de operare permite o verificare mai rapida a interogarilor dumneavoastra. Intr-adevar crearea versiunii in PDF va fi automata si voi veti putea sa o transmiteti fara intarziere catre Ecocert.

Mai mult, pentru o inregistrare COSMOS a unei referinte comerciale deja validata de Ecocert, vor fi afisate doar intrebarile complementare, economisind astfel timp considerabil.

Consultati documentele specifice activitatii dumneavoastra:

Contact:
Ecocert Romania
Tel.: 00 40 21 321 20 77
Fax.: 00 40 21 321 20 58
Email: office.romania@ecocert.com