Producatorii de produse cosmetice

Materii prime ecologice

Pentru a va asigura de calitatea ecologica a materiilor prime utilizate de dumneavoastra, furnizorul dumneavoastra de ingrediente naturale trebuie sa va prezinte un certificat de conformitate cu Regulamentele (CE) 834/ 2007, NOP sau JAS in curs de validitate. Puteti verifica, de asemenea baza de date cu ingrediente naturale certificate in conformitate cu referentialul Cosmétique.

>> Lista de materii prime certificate de Ecocert in conformitate cu referentialul Ecocert si Cosmos

Materii prime neecologice

Baza de date Ecocert cu ingrediente:
Pentru a facilita procesul dumneavoastra de certificare, Ecocert va invita sa consultati lista si baza de date de mai jos continand toate materiile prime neecologice verificate de Ecocert in conformitate cu referentialul Ecocert si COSMOS.

Chestionarul de verificare a Materiilor Prime:
Puteti verifica, de asemenea, materiile prime de la furnizorii dumneavoastra pentru nevoile dumneavoastra specifice. Cu lansarea COSMOS, am implementat un chestionar on-line care sa permita un raspuns mai rapid la solicitarile dumneavoastra si oferind, de asemenea, o mai mare flexibilitate pentru modificari pe care furnizorii dumneavoastra ar dori sa le efectueze in chestionarele lor prin modul editare. Veti gasi, de asemenea, un ghid pentru completarea chestionarului on-line.
Dumneavoastra va trebui doar sa trimiteti furnizorilor dumneavoastra link-ul catre chestionar si catre ghidul de completare pentru materiile prime care nu sunt in baza noastra de date. Acestia trebuie sa va returneze chestionarul completat, precum si un minim de date: o fisa tehnica si o fisa de garantie.

Consultati documentele specifice activitatii dumneavoastra:

Contact:
Ecocert Romania
Tel.: 00 40 21 321 20 77
Fax.: 00 40 21 321 20 58
Email: office.romania@ecocert.com