Validarea retetelor

Validarea ingredientelor si formulelor sunt doua etape esentiale ale procesului de certificare a cosmeticelor naturale si ecologice, conform referentialelor ECOCERT si COSMOS.

Cui i se adreseaza acest serviciu de validare a formulelor?
Acest serviciu este destinat laboratoarelor de formulare pentru produse cosmetice (fara achizitii de materii prime si de productie). Este vorba despre o verificare a documentatiei care permite asigurarea conformitatii formulelor fata de cerintele referentialului ECOCERT si/ sau COSMOS.

Care este scopul sau?
Dupa verificarea conformitatii ingredientelor si formulelor cu referentialul in cauza, laboratorul de formulare obtine o atestare care ii permite sa promoveze formulele sale la companiile cosmetice interesate de obtinerea etichetei Ecocert si/ sau COSMOS.

Astfel clientii dumneavoastra implicati in certificarea cosmeticelor beneficiaza de o formula «la cheie» pentru care validarea materiilor prime si a formulelor a fost deja realizata in conformitate cu referentialele ECOCERT si/ sau COSMOS, care simplifica in mod semnificativ procesul lor.

Consultati documentele specifice activitatii dumneavoastra:

Contact:
Ecocert Romania
Tel.: 00 40 21 321 20 77
Fax.: 00 40 21 321 20 58
Email: office.romania@ecocert.com