Recrutăm persoane specializate in agricultură ecologică pentru postul de inspector in zona TRANSILVANIA

23.09.14

ECOCERT, organism de control si certificare, a devenit o referinta mondiala in certificarea produselor ecologice: in agricultura si agroalimentare, cosmetice, textile, comert echitabil. Avem filiale in mai mult de 20 de tari cu activitati locale si regionale intervenind permanent in mai mult de 80 de tari. Contam pe mai mult de 700 de colaboratori in intreaga lume, si beneficiem de o forta de crestere in ultimii 5 ani.

ECOCERT este prezent in Romania de 10 ani prin activitate de control si certificare a produselor ecologice in agricultura. Astazi detine un portofoliu considerabil de operatori din domeniile: productie/procesare/comercializare/import-export de produse ecologice.

In cadrul intaririi si expansiunii activitatii noastre recrutam persoane specializate in agricultura ecologica pentru postul de inspector in zona TRANSILVANIA.

MISIUNE

  • Organizarea si realizarea de inspectii in conformitate cu ordinul de misiune si planul de inspectie dat de Ecocert;
  • Efectuarea inspectiilor si prelevarea de probe necesare unei bune desfasurari a inspectiei;
  • Pregatirea si prezentarea rapoartelor complete catre certificatorii de la sediul ECOCERT;
  • Autoinstruire in domeniul specificat in conformitate cu inspectia repartizata

PROFIL

  • Studii superioare de specialitate, dupa caz, in agronomie, horticultura, zootehnie, medicina veterinara, ecologie, industrie alimentara sau alte specializari apropiate.
  • Nivel ridicat de cunostinte teoretice si practice privind modul de productie in domeniul agricol, agro-alimentar : productie animaliera, productie vegetala, procesare, depozitare, distributie, comercializare – import/export, hrana pentru animale.
  • Utilizare PC si cu aptitudini de comunicare
  • Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj.

Acest post necesita o mare rigurozitate si o buna relationare, un bun simt al organizarii si de sinteza cat si o capacitate de ascultare si de diplomatie necesare celor mai bune raspunsuri la asteptarile operatorilor.
Permis de conducere categoria B este obligatoriu pentru deplasarile la operatori/inapoi la sediu.

In cadrul politicii sale de diversitate, ECOCERT trateaza, cu competente egale, toate candidaturile, inclusiv a persoanelor cu handicap. 

Pentru aplicare

Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, multumim pentru trimiterea candidaturii Dvs. (CV+scrisoare de intentie) la office.romania@ecocert.com