Servicii de expertiza

10.06.13

Ecocert oferă servicii adaptate pentru profesinişti.

Training
Ecocert își împărtășește cunoștințele sale în domeniile sale de expertiză prin furnizarea de training profesional:

  • Regulamente.
  • Siguranță alimentară.
  • Trasabilitate.
  • Sisteme de management (mediu, calitate, siguranță).
> Contactaţi Echipa noastră de experți dacă doriți să beneficiați de un training în cadrul companiei, filierei sau domeniului dumneavoastră de activitate.

 

Crearea standardelor
Expertiza noastră ne-a permis dezvoltarea unor standarde riguroase legate de protecția socială și a mediului (produse cosmetice ecologice, detergenți ecologici, comerț echitabil, spații verzi ecologice, fertilizatori etc.).
Elaborate în colaborare cu profesioniștii filierei în cauză și cu reprezentanții consumatorilor, acestea oferă recunoaștere acelor actorilor economici care adoptă practici mult mai responsabile.

> Contactaţi Echipa noastră de experți dacă doriți să dezvoltați sau să implementaţi un standard în cadrul companiei, filierei sau domeniului dumneavoastră de activitate.

 

Răspunsul la consultări publice sau private
Expertiza noastră și rețeaua noastră internațională ne permite să jucăm un rol de partener cheie în cadrul răspunsurilor la consultările lansate de organismele publice sau private. De mai mulți ani, Ecocert a lucrat cu numeroși sponsori financiari din întreaga lume pentru a participa la dezvoltarea socială și de mediu în țările de sud.

> Contactaţi Echipa noastră de experți dacă doriți ca Ecocert să fie unul dintre ofertanți în realizarea proiectului dumneavoastră.

 

Intervenții pentru organismele guvernamentale
Frecvent abordat de organismele guvernamentale (ministere, centre de cercetare, ONG-uri), Ecocert furnizează expertiza sa tehnică în numeroase țări.
Ecocert intervine împreună cu aceste instituții pentru implementarea politicilor de susținere a filierei producției ecologice, precum și cu privire la aspectele mai largi legate de o dezvoltare durabilă. Rețeaua internațională Ecocert permite utilizarea de echipe calificate pe astfel de teme și în contact cu realitățile de pe teren.

Contactați Echipa noastră de experți dacă doriți să implicați experții Ecocert în deliberările dumneavoastră privind dezvoltarea durabilă în cadrul instituției dumneavoastră